Leer niet om te werken, maar werk om te leren!

Stages

Oké, jij hebt net gehoord op school dat je moet stage lopen. Hoog tijd om een leuke stageplek te vinden! En je zit meteen al op de goede site. Je bent bij ons namelijk meer dan welkom.

Spannend en supertof! Je gaat je talenten ontdekken én op jezelf wonen. Wij vinden het meer dan belangrijk om in jou te investeren. Je bent tenslotte onze toekomstige collega. Maar hoe doen we dat? Als eerste natuurlijk met heel veel persoonlijke aandacht. Voor jou, je leerdoelen en je talent. Wat vind je nu echt leuk? Als je bij ons stage loopt, wordt je de hele stage begeleid door één van onze enthousiaste leermeesters. Zij leren jou de fijne kneepjes van het vak. Maar ook maakt hij of zij je wegwijs in onze organisatie en steunt hij of zij je in je ontwikkeling en al je uitdagingen.

 

Beleef jouw zomer!

Tijdens je stage ontdek je ook meteen hoe het is om op jezelf te wonen. Je verblijft namelijk, samen met je collega's en andere stagiaires, in een van ons personeelshuizen.  Samen koken, gezellig eten, een terrasje pakken, een feestje of de hele dag vertoeven op het strand. Ohja en natuurlijk ook af en toe schoonmaken en de was doen. Doordat je tijdens je stageperiode samen woont én werkt, breng je veel tijd met elkaar door en maak je vrienden voor het leven! Niets voor niets blijven de meeste stagiaires bij ons werken. 

Stage bediening

Stages

Lijkt het jou leuk om stage te lopen op Vlieland? Nou, dat kan bij ons! Wij zijn altijd opzoek naar leuke en enthousiaste mensen die passie hebben voor hun vak! Jij bent iemand die een horeca opleiding volgt en zin heeft in een nieuw avontuur. Onze drie restaurants hebben allemaal een ander karakter, dus voor ieder wat wils. We hebben stage mogelijkheden voor zowel BBL- als BOL stagiaires.

Stage keuken

Stages

Heb jij een passie voor koken en wil jij hier je beroep van maken? Onze keukens zijn fantastische leerscholen om alle kneepjes van het koks vak te leren. Het geeft jou een kick om te zien dat de gasten genieten van jouw gerechten die jij samen met je collega’s hebt bereid. Wij zijn altijd opzoek naar leergierige stagiaires voor in de keuken!

Stage fietsenmaker

Stages

Tevreden steekt de klant zijn duim omhoog. ''Hij fietst weer als vanouds!'' Daar doe je het voor! Bij deze stage word jij klaargestoomd om aan de slag te gaan in de werkplaats van de gezelligste en leukste fietsenwinkel van Vlieland!