Stage fietsenmaker

Stages

Tevreden steekt de klant zijn duim omhoog. ''Hij fietst weer als vanouds!'' Daar doe je het voor! Bij deze stage word jij klaargestoomd om aan de slag te gaan in de werkplaats van de gezelligste en leukste fietsenwinkel van Vlieland!
Fietsenmaker

Functie-inhoud

Je weet met jouw persoonlijke aandacht als geen ander welke fiets het best bij de klant past. Bovendien beschik je over voldoende productkennis en goede communicatieve vaardigheden. Je kent vaste klanten bij naam en ze komen graag binnen voor jouw advies. Je hebt een afwisselende stage! Samen met je collega's zorg je ervoor dat traditionele fietsen, bakfietsen maar ook de e-bikes, racefietsen en mountainbikes onder handen worden genomen. Dat betekent veel variatie! Je komt te werken binnen een klein, gezellig team. 

Wat we van jou verwachten

 • Enthousiasme en leergierigheid
 • Je volgt een relevante opleiding
 • Je stage duurt minimaal 10 weken

Wat we je bieden

 • Een tof team van fietsenthousiastelingen
 • Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland;
 • Je gaat met je collega’s het eiland verkennen op verschillende manieren, met een grote truck met volle snelheid over het strand, met een rib over het water of met een tandem.
 • Één stapje naar buiten en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin;
 • Wat spieren bij kweken naast het werken? Dit kan! Je krijgt korting bij de sportschool op Vlieland!
 • Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren!
 • Super leuke collega’s, die je naar een paar weken gaat zien als een soort van Vlie-familie!
 • Hele toffe team activiteiten gedurende het seizoen

Solliciteren

Als je solliciteert ga je akkoord met onze voorwaarden. We raden je aan niet méér gevoelige persoonsgegevens op te geven dan nodig is voor je sollicitatie.

Over Stages

Stages

Oké, jij hebt net gehoord op school dat je moet stage lopen. Hoog tijd om een leuke stageplek te vinden! En je zit meteen al op de goede site. Je bent bij ons namelijk meer dan welkom.

Spannend en supertof! Je gaat je talenten ontdekken én op jezelf wonen. Wij vinden het meer dan belangrijk om in jou te investeren. Je bent tenslotte onze toekomstige collega. Maar hoe doen we dat? Als eerste natuurlijk met heel veel persoonlijke aandacht. Voor jou, je leerdoelen en je talent. Wat vind je nu echt leuk? Als je bij ons stage loopt, wordt je de hele stage begeleid door één van onze enthousiaste leermeesters. Zij leren jou de fijne kneepjes van het vak. Maar ook maakt hij of zij je wegwijs in onze organisatie en steunt hij of zij je in je ontwikkeling en al je uitdagingen.

 

Beleef jouw zomer!

Tijdens je stage ontdek je ook meteen hoe het is om op jezelf te wonen. Je verblijft namelijk, samen met je collega's en andere stagiaires, in een van ons personeelshuizen.  Samen koken, gezellig eten, een terrasje pakken, een feestje of de hele dag vertoeven op het strand. Ohja en natuurlijk ook af en toe schoonmaken en de was doen. Doordat je tijdens je stageperiode samen woont én werkt, breng je veel tijd met elkaar door en maak je vrienden voor het leven! Niets voor niets blijven de meeste stagiaires bij ons werken.