Stage keuken

Stages

Heb jij een passie voor koken en wil jij hier je beroep van maken? Onze keukens zijn fantastische leerscholen om alle kneepjes van het koks vak te leren. Het geeft jou een kick om te zien dat de gasten genieten van jouw gerechten die jij samen met je collega’s hebt bereid. Wij zijn altijd opzoek naar leergierige stagiaires voor in de keuken!

Functie-inhoud

Jouw passie is koken en je hebt altijd zin om weer een middag of een avond in de keuken te knallen! Een stage bij ons geeft jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een top kok. Tijdens deze stage leer jij alle aspecten van de keuken. Van productkennis tot van snij technieken, aan bereiden van warme en koude gerechten maar ook hoe je leiding moet geven.

Het wonen op het eiland is een bijkomend en leuk voordeel! Gezellig met je collega’s op pad, goede wandeling op het strand en een dagje naar die bierbrouwerij! Er is genoeg te doen op het eiland! Elke dag is een feestje hier. Dus ben jij zo’n avonturier en hou jij van gezelligheid? Dan is dit de perfecte plek voor jou!

Wat we van jou verwachten

  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Je volgt een relevante opleiding
  • Je stage duurt minimaal 10 weken

Wat we je bieden

  • Je gaat met collega’s het eiland verkennen op verschillende manieren, met een grote truck met volle snelheid over het strand, met een Rib over het water of met een tandem.
  • Één stapje naar buiten, en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin;
  • Wat spieren bij kweken naast het werken, dit kan! Je krijgt korting bij de sportschool op Vlieland!
  • Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren!
  • Super leuke collega’s, die je na een paar weken gaat zien als een soort van Vlie-familie!
  • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij met geheel Houter bedrijf één zijn, dit doen wij aan de hand van super leuke team opdrachten gedurende het seizoen!
  • Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland;

Solliciteren

Als je solliciteert ga je akkoord met onze voorwaarden. We raden je aan niet méér gevoelige persoonsgegevens op te geven dan nodig is voor je sollicitatie.

Over Stages

Stages

Oké, jij hebt net gehoord op school dat je moet stage lopen. Hoog tijd om een leuke stageplek te vinden! En je zit meteen al op de goede site. Je bent bij ons namelijk meer dan welkom.

Spannend en supertof! Je gaat je talenten ontdekken én op jezelf wonen. Wij vinden het meer dan belangrijk om in jou te investeren. Je bent tenslotte onze toekomstige collega. Maar hoe doen we dat? Als eerste natuurlijk met heel veel persoonlijke aandacht. Voor jou, je leerdoelen en je talent. Wat vind je nu echt leuk? Als je bij ons stage loopt, wordt je de hele stage begeleid door één van onze enthousiaste leermeesters. Zij leren jou de fijne kneepjes van het vak. Maar ook maakt hij of zij je wegwijs in onze organisatie en steunt hij of zij je in je ontwikkeling en al je uitdagingen.

 

Beleef jouw zomer!

Tijdens je stage ontdek je ook meteen hoe het is om op jezelf te wonen. Je verblijft namelijk, samen met je collega's en andere stagiaires, in een van ons personeelshuizen.  Samen koken, gezellig eten, een terrasje pakken, een feestje of de hele dag vertoeven op het strand. Ohja en natuurlijk ook af en toe schoonmaken en de was doen. Doordat je tijdens je stageperiode samen woont én werkt, breng je veel tijd met elkaar door en maak je vrienden voor het leven! Niets voor niets blijven de meeste stagiaires bij ons werken.