Onze missie "Wij gaan voor dé ultieme vakantiebeleving van onze gasten"

De Houters cultuur

Onze kracht is het familie gevoel binnen ons bedrijf! Als je hier komt werken, kom je in een warm nest. We wonen, leven en werken met elkaar op het mooiste eiland van Nederland. Altijd gezelligheid en samen delen we de zelfde passie! Passie voor onze zaken. 

Dit zijn onze kernwaarden; Ze beschrijven wie we zijn en waar we met elkaar voor staan. Het zijn de bouwstenen voor onze cultuur.

PASSIE

Wij doen alles met passie. 

Passie voor ons werk, voor onze gasten, ons eiland en onze collega's. Wij vinden het leuk om samen met het hele team, onze gasten het zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Om dit te realiseren, organiseren wij trainingen. Zo kunnen wij ons vak nog beter vertalen op de werkvloer! 

DOEN

Het geheim van succes is het gewone ongewoon goed te doen

Geen woorden, maar daden! Wij doen het gewoon! Op drukke en minder drukke dagen, wij knallen met zijn allen en hebben ondertussen veel plezier. 

PUUR

What you see is what you get.

Puur is beter dan perfect! Lekker jezelf zijn, is het belangrijkst. Dat maakt werken bij de Houters zo leuk. Allemaal verschillende soorten eigenschappen en karakters, maakt ons juist sterk en daarmee vullen we elkaar aan. Openheid en eerlijkheid zorgen voor de beste relaties, omdat dit tot vertrouwen en geloof leidt. 

PLEZIER

Het leven is kort, geniet er dus van en maak plezier.

Door met een knipoog naar de wereld en onszelf te kijken, blijven we met beide benen op de grond staan. Natuurlijk zijn we serieus op belangrijke momenten en werken we hard, maar we zorgen ook dat we genoeg lol en plezier maken. Het liefst met elkaar en met onze gasten!

BELEVING

Just doing it differently

Wij zijn geen gemiddeld bedrijf, onze service is ook niet gemiddeld en we willen niet dat onze mensen gemiddeld zijn. Als organisatie zijn we samen met jou continue op zoek naar een duurzame manier om “WOW”-momenten voor onze gasten en onzelf te creëren.

Wat maakt nu dat de beleving van onze gast keer op keer ver boven de verwachting uitsteekt? Om “WOW” te zijn moet je jezelf onderscheiden, lekker jezelf zijn en uitdagingen aangaan die je eerder nooit aan durfde te gaan.