Stage bediening

Stages

Lijkt het jou leuk om stage te lopen op Vlieland? Nou, dat kan bij ons! Wij zijn altijd opzoek naar leuke en enthousiaste mensen die passie hebben voor hun vak! Jij bent iemand die een horeca opleiding volgt en zin heeft in een nieuw avontuur. Onze drie restaurants hebben allemaal een ander karakter, dus voor ieder wat wils. We hebben stage mogelijkheden voor zowel BBL- als BOL stagiaires.
Stage BBL/BOL

Functie-inhoud

Jij bent leergierig en wil alle voorkomende werkzaamheden leren. Samen met jou gaan we, afhankelijk van wat voor soort stage je moet gaan lopen, doelen vaststellen! Dingen die jij wilt gaan leren. Wij hebben de leukste en beste leermeesters met de juiste kennis en dit ook met veel passie doen!

Naast dat het ontzettende leuke stage is, is het wonen op een eiland ook geweldig! Een goede strandwandeling maken op het strand, een terrasje pakken met collega’s (die je ondertussen ook je vrienden geworden zijn), een tour met de Vliehors Expres of de hele dag chillen op het strand. Ben jij zo’n avonturier en hou jij van gezelligheid? Dan is dit de perfecte plek voor jou!

Wat we van jou verwachten

  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Je volgt een relevante opleiding
  • Je stage duurt minimaal 10 weken

Wat we je bieden

  • Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland;
  • Je gaat met je collega’s het eiland verkennen op verschillende manieren, met een grote truck met volle snelheid over het strand, met een rib over het water of met een tandem.
  • Één stapje naar buiten en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin;
  • Wat spieren bij kweken naast het werken? Dit kan! Je krijgt korting bij de sportschool op Vlieland!
  • Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren!
  • Super leuke collega’s, die je naar een paar weken gaat zien als een soort van Vlie-familie!
  • Hele toffe team activiteiten gedurende het seizoen

Solliciteren

Als je solliciteert ga je akkoord met onze voorwaarden. We raden je aan niet méér gevoelige persoonsgegevens op te geven dan nodig is voor je sollicitatie.

Over Stages

Stages

Oké, jij hebt net gehoord op school dat je moet stage lopen. Hoog tijd om een leuke stageplek te vinden! En je zit meteen al op de goede site. Je bent bij ons namelijk meer dan welkom.

Spannend en supertof! Je gaat je talenten ontdekken én op jezelf wonen. Wij vinden het meer dan belangrijk om in jou te investeren. Je bent tenslotte onze toekomstige collega. Maar hoe doen we dat? Als eerste natuurlijk met heel veel persoonlijke aandacht. Voor jou, je leerdoelen en je talent. Wat vind je nu echt leuk? Als je bij ons stage loopt, wordt je de hele stage begeleid door één van onze enthousiaste leermeesters. Zij leren jou de fijne kneepjes van het vak. Maar ook maakt hij of zij je wegwijs in onze organisatie en steunt hij of zij je in je ontwikkeling en al je uitdagingen.

 

Beleef jouw zomer!

Tijdens je stage ontdek je ook meteen hoe het is om op jezelf te wonen. Je verblijft namelijk, samen met je collega's en andere stagiaires, in een van ons personeelshuizen.  Samen koken, gezellig eten, een terrasje pakken, een feestje of de hele dag vertoeven op het strand. Ohja en natuurlijk ook af en toe schoonmaken en de was doen. Doordat je tijdens je stageperiode samen woont én werkt, breng je veel tijd met elkaar door en maak je vrienden voor het leven! Niets voor niets blijven de meeste stagiaires bij ons werken.