Medewerker keuken

Hotel Zeezicht

Geen dag is hetzelfde. Om Zeezicht een succes te maken hebben wij al gezorgd voor smaakvolle, verse ingrediënten voor de keuken. Maar dit alles komt natuurlijk het beste tot zijn recht met de juiste mensen, collega's die samen Zeezicht Vlieland tot 'The Place To Be' maken! Voel jij je aangesproken? Solliciteer dan snel!
Parttime / full-time
Zelfstandig werkend kok

Functie-inhoud

Vleesgerechten, visgerechten en natuurlijk vegetarische gerechten, jij weet overal raad mee en kan jouw gasten verrassen met jouw creativiteit en smaak. Jij kan niet wachten iedereen kennis te laten maken met jouw kookkunsten en staat te popelen om onderdeel te worden van ons culinaire team.

Wat we van jou verwachten

  • Ervaring als kok Passie/ verstand voor lekker eten
  • Je werkt graag in teamverband maar je kunt ook zelfstandig uit de voeten
  • Communicatief vaardig en sociaal ingesteld
  • Je bent kwaliteitsgericht, flexibel en stressbestendig

Wat we je bieden

  • Loon conform Horeca cao
  • Huisvesting op het mooiste Waddeneiland
  • Reiskostenvergoeding. Ongekend goede werksfeer
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent
  • Een baan bij één van de leukste werkgevers op Vlieland. Oh en een pass met zee-zicht ; )

Solliciteren

Als je solliciteert ga je akkoord met onze voorwaarden. We raden je aan niet méér gevoelige persoonsgegevens op te geven dan nodig is voor je sollicitatie.

Over Hotel Zeezicht

Begin 2001 hebben we hotel Zeezicht gekocht van de familie Visser. Een hotel met 16 kamers en 2 appartementen. Na één seizoen draaien hebben we meteen het restaurant en hotelkamers verbouwd. Zeezicht werd een hotel van 18 hotelkamers en een restaurant met de uitstraling van een VOC schip. 

Het hotel heeft een gemiddelde bezetting van 80% gedurende het gehele jaar. Het terras, met 120 zitplaatsen, werd in 2007 volledig overkapt en verwarmd, zodat onze gasten ook in de koudere en natte dagen van het uitzicht over de Zee kunnen genieten. In 2009 hebben we het hotel uitgebreid naar 29 hotelkamers. Een hele grote verbouwing waar we ook een wellness bij het hotel hebben gerealiseerd. Het smaakte naar meer en dus hebben we in 2016 het hotel nog een keer uitgebreid met een nieuwbouw van nog eens 12 hotelkamers. Totaal hebben we nu 41 hotelkamers. Omdat we moderne hotelkamers hebben, konden we natuurlijk niet achterblijven met ons restaurant. In 2018 hebben we daarom ook het 'VOC' restaurant veranderd naar een moderne, sfeervol restaurant met waar je nog steeds de scheepvaart ademt. We kunnen onze 80 huisgasten hier laten ontbijten en ontvangen ‘s middags en ‘s avonds eilanders en eilandgasten, voor lunch, borrel of diner.

Ondanks de grotere aantallen zijn we een echt familiehotel met veel vaste gasten.