Housekeeping

Hotel Zeezicht

Houd jij ook zo van de geur van fris beddengoed? Wil jij ervoor zorgen dat gasten lekker kunnen slapen in het hotel? Solliciteer en kom naar Hotel Zeezicht op Vlieland.
38
Vast dienstverband

Functie-inhoud

Houd jij ook zo van de geur van fris beddengoed? Wil jij ervoor zorgen dat gasten lekker kunnen slapen in het hotel? Als deel van ons huishouding team ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de hotelkamers. Je bent zelfstandig aan het werk en zorgt voor nette kamers, zodat onze gasten in alle rust kunnen genieten van hun verblijf. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het opmaken van de bedden, stoffen, zuigen en moppen van de kamers en gangen en het aanvullen van de service items.

Wat we van jou verwachten

 • Een teamplayer, werken in een team geeft jou energie;
 • Flexibel inzetbaar, ook in de weekenden (fulltime/parttime);
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal;
 • Houd van fysiek werk – als medewerker huishouding blijf je zeker fit!

Wat we je bieden

 • Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland;
 • Één stapje naar buiten, en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin;
 • Salaris conform horeca CAO op basis van je ervaring en leeftijd, inclusief maandelijkse uitkering van vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding voor de boot;
 • Tot wel 50% korting op overnachtingen in Hotel Zeezicht;
 • 10% korting bij diverse restaurants op het eiland;
 • Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren!
 • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij met geheel Houter bedrijf één zijn, dit doen wij aan de hand van super leuke team activiteiten gedurende het seizoen!

Solliciteren

Als je solliciteert ga je akkoord met onze voorwaarden. We raden je aan niet méér gevoelige persoonsgegevens op te geven dan nodig is voor je sollicitatie.

Over Hotel Zeezicht

Begin 2001 hebben we hotel Zeezicht gekocht van de familie Visser. Een hotel met 16 kamers en 2 appartementen. Na één seizoen draaien hebben we meteen het restaurant en hotelkamers verbouwd. Zeezicht werd een hotel van 18 hotelkamers en een restaurant met de uitstraling van een VOC schip. 

Het hotel heeft een gemiddelde bezetting van 80% gedurende het gehele jaar. Het terras, met 120 zitplaatsen, werd in 2007 volledig overkapt en verwarmd, zodat onze gasten ook in de koudere en natte dagen van het uitzicht over de Zee kunnen genieten. In 2009 hebben we het hotel uitgebreid naar 29 hotelkamers. Een hele grote verbouwing waar we ook een wellness bij het hotel hebben gerealiseerd. Het smaakte naar meer en dus hebben we in 2016 het hotel nog een keer uitgebreid met een nieuwbouw van nog eens 12 hotelkamers. Totaal hebben we nu 41 hotelkamers. Omdat we moderne hotelkamers hebben, konden we natuurlijk niet achterblijven met ons restaurant. In 2018 hebben we daarom ook het 'VOC' restaurant veranderd naar een moderne, sfeervol restaurant met waar je nog steeds de scheepvaart ademt. We kunnen onze 80 huisgasten hier laten ontbijten en ontvangen ‘s middags en ‘s avonds eilanders en eilandgasten, voor lunch, borrel of diner.

Ondanks de grotere aantallen zijn we een echt familiehotel met veel vaste gasten.