Grand Café de Oude Stoep Grand Café de Oude Stoep

Grand Café de Oude Stoep

In 2003 hebben we de Oude Stoep van de familie Sannes overgenomen. In de winter van 2003/2004 hebben we het pand onder handen genomen en alles vernieuwd. Boven het rgand café, in een brocante bourgondische sfeer en beneden de de kroeg. 

Ook het Grand café heeft diverse verbouwingen ondergaan. We konden ons niet vinden in het eerste concept en hebben dat gefinetuned tot het huidige concept. We mogen gerust zeggen dat dit het drukste restaurant is in de Dorpsstraat van Vlieland. Een laagdrempelig concept waar een ieder zich thuis voelt. Aan de achterzijde van het pand hebben we het Waddenterras dat uniek is in het dorp.

Website: https://grandcafevlieland.nl/

Alle vacatures van Grand Café de Oude Stoep

Bedrijfsleider Grand Café de Oude Stoep

Grand Café de Oude Stoep

Werken voor Grand Café de Oude Stoep op Vlieland betekend werken voor één van de leukste en populairste familiebedrijven op Vlieland, de familie Houter. En waar groei is, zijn mensen nodig! Dus nu de hamvraag: ben jij van de actie, passie, de handen uit de mouwen en heb jij ervaring met leidinggeven in de horeca? En ben je dan ook nog eens toe aan de volgende stap in je carriére? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren!

Medewerker bediening

Grand Café de Oude Stoep

Een leuk praatje maken met Bart aan tafel 3, achter de bar die lekkere Pinot Grigio inschenken (waar je na je shift ook wel één van lust), naar de bel toe in de keuken waar je ondertussen een praatje maakt met de keuken en vervolgens met een tournedos en een bord met spareribs naar die ene gezellige tafel gaat! Is dit iets wat jou aanspreek? Dan zoeken wij jou! Sociaal en energiek zijn vaardigheden die voor jou als vanzelfsprekend zijn!