Barman/vrouw

Café-bar De Stoep

Weleens gehoord van de Stoep? Ja, de enige echte kroeg op Vlieland! Kun jij een feestje maken achter de bar? Kun jij de lekkerste shotjes op de bar zetten of de beste biertjes tappen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zijn opzoek naar echte bar toppers! Als barman of barvrouw ben jij het belangrijkste gezicht van onze avonden!
30-38
Tijdelijk of vast

Functie-inhoud

Wij zijn opzoek naar echte tap-toppers. Als barman of barvrouw ben jij één van de belangrijkste gezichten van onze avonden. Je bent klantvriendelijk, spontaan en een harde werker! Een bezoek aan ons café moet een beleving zijn, elk onderdeel moet kloppen, hier is de bar een belangrijke schakel in.

Werken bij de de Stoep op Vlieland is echt ‘amazeballs’. Het avontuur begint al wanneer je op het dek zit op de boot, in de verte zie je het mooie eiland, Vlieland. Dan komt het ultieme vakantiebaantje-stappenplan:

 1. Opgehaald worden door je nieuwe collega’(s) bij de boot.
 2. Op naar je woonplekkie voor de aankomende weken.
 3. Het eiland verkennen op de fiets, langs de vuurtoren, even richting het strand en daarna naar de haven, er is genoeg te zien!
 4. Je collega’s leren kennen en werken in de gezelligste kroeg van Vlieland!
 5. In je vrije tijd leuke dingen doen met collega’s en/of vrienden zoals een zeehondentocht, zonnen op het strand, borreltjes drinken op het terras, wandelen door het bos, blow karten op het strand en s ’avonds even op pad naar bijvoorbeeld het café of een kampvuur op het strand!

Geld verdienen en ondertussen vakantie vieren, dat klinkt toch als muziek in de oren?

Wat we van jou verwachten

 • Houden van een feestje!
 • Fantastische communicatieve vaardigheden;
 • Enthousiast en goed gehumeurd;
 • Stressbestending en accuraat.

Wat we je bieden

 • Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland;
 • Je kunt het eiland verkennen op verschillende manieren, met een grote truck met volle snelheid over het strand of met een tandem, desniettemin, je krijgt van ons een excursiestempelkaart;
 • Één stapje naar buiten, en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin;
 • Wat spieren bij kweken naast het werken, dit kan! Je krijgt korting bij de sportschool op Vlieland!
 • Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren!
 • Naast de managers hebben we ook super leuke collega’s, die je na een paar weken gaat zien als een soort van Vlie-familie!
 • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij met geheel Houter bedrijf één zijn, dit doen wij aan de hand van super leuke team activiteiten gedurende het seizoen!

Solliciteren

Als je solliciteert ga je akkoord met onze voorwaarden. We raden je aan niet méér gevoelige persoonsgegevens op te geven dan nodig is voor je sollicitatie.

Over Café-bar De Stoep

De Stoep bevindt zich in de kelder van Grand Café de Oude Stoep, midden in de pittoreske Dorpsstraat. Je kunt hier terecht voor onze befaamde cocktails en shotjes. Laat je door onze ervaren en gepassioneerde bartenders verrassen door een echte huisgemaakte specialiteit. 

De Stoep is o.a. geschikt voor kleine groepjes of het vieren van een feestje, maar vooral voor een biertje met je vrienden!